Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U slučaju gladi samo Choco Lips, bgmi ko da proizvode mesnate proizvode a ne čokoladu xD
Zabranjeno pusenje ne valja nista bez DR Neleta!!!
Zabranjeno pusenje ne valja nista bez DR Neleta!!!
nele nikad nece biti dobrodosao ni u bihac ni u mostar, nema on tamo sta traziti ;)
Nele? A da pročitaš tekst prije nego napišeš komentar? =)
Ma to Nele Iz Beograda napisao komentar konta mi ćemo se ovdje prepirati oko jel ZP bilo bolje prije ili sada . Papak s'vaćaš ;)
jedan od boljih, ako ne i najbolji bend u bosni i sire.. mada da je gostovo cvija, mc stojan i ostala kompanija, ma to bi doslo i iz misje rupe da poslusa
il moke da dođe... malovčić :P
Samo da se ne desi da Milan Stanković ili Goga Sekulić gostuju u nekoj diskoteci istu noć pa će bit kao prošli put u Bihaću, po mojoj slobodnoj procjeni jedva 1500 ljudi... nažalost.