Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masalah, sta ce ovo biti... Nek i Mejdan okiti jednom prava muzika... a ne Ace, Cece i ostala sranja...
Hari Mata Hari, Parni Valjak, Gibonni, Oliver Dragojevic, Aleksandra Radovic, Tony Cetinski, Bajaga, Crvena jabuka, najavljeni koncert Van Gogh-a u martu. Pa da malo se okrenemo BKC-u i nastupima Legendi, Kaliopi, Sergeja Cetkovica, Leo Martina, Josipe Lisac, Massima Savica i mnogih drugih velikana. Ili dva velika koncerta Dine Merlina i Zdravka Colica na stadionu Tusanj. Onda festival Kaleidoskop i besplatni koncerti Ede Majke, Frenkia, Dubioze, Hladnog Piva, Van Gogha, Elektricnog orgazma, Goran Bare i Majke, TBF, Jinx-a, Letu Stuke. I onda ti nasao pametovati ko nama dolazi.
Pa ti poceo nabrajati od 90-ete godine, ja govorim za Mejdan samo, procitaj ne pametuj ti. Posljednjih godina vise Aca, te onih Oskara, gdje svaki pjevac dobije po jedan. Ohladi malo druze :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Koja disleksija u naslovu auuu :D
Pa sto i sada...
Niti je sredina u kojoj je zivjelo Zabranjeno pusenje i nalazilo inspiraciju vise tu, niti je to ona grupa kakva je nekada bila, ali zato je podjela na dvije verzije te grupe odlicna kao pokazatelj prlika danas u novim sredinama nastalima nakon zavrsetka rata. Nema ovdje ni t od tolerancije, ni s od suzivota, ali zato je veliko slovo M tu, ne kao nekadasnja oznaka jedne od nacija koja je 1993-ce promijenila ime u podrumu Holiday Inn-a, nego kao M za Mrznju koja je jedini zajedicki osjecaj narodima u BiH.
Jeli i Fuad Midžić bio srbin ilio hrvat
welcome :)
Znaci danas imaju dva pusenja, srpko i hrvatsko! Koliko sam razumio u Tuzli ce biti ovo drugo! Hajd' neka puse dok ne popuse a i ovo srpsko nek popusi sto prije! Meni se svidja kod ovih primitivaca sto su promijenili imena. Mnogo su bolja i ljepsa nego njihova originalna. Svaka cast!
Mam ce ti pousiti tuzlacima
Zanimljiv je ovaj srpko-hrvatski primitivizam izrazen kroz ove i slicne rock grupe. Po svemu seudeci odavno je propao jer nema vise inspiracije za zajebanciju. Stvari su postale prilicno ozbiljne a shvatilo se da neka stvari i nisu uopce smijesne nego zasluzuju respect. Neumorni krelac je onaj Rambo, on ce prangijati do smaka svijeta jer crnogorce niko iz primitivizma nemoze izvaditi.
Nele nije dobrodosao nigdje u BiH, to valjda treba da zna i sumnjam da ce napuniti lokalnu birtiju, a kamo li mejdan
Kakav Nele, album "Radovi na putu" je Sejin. I napokon nešto dobro i u Tuzli, jedva čekam.
ana je legenda hahahahahaha citajte joj ostale komentare, ako se pravis glupa onda ti svaka cast :D :*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim ja da u redu nije gore ovo
za 10 svira.
Jel svira nakon 10,il poslije 10,il ste nešto drugo htjeli reći...;)