Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bice sisa i alkohola👍👍👍👍
@R@mbo Oboje svjedocimo da fakat nisu isti, stanovnici basce i vatre ...
Jel i ovo adzija konakovic organizira?
Samo vi svirkaj te i uzimaj te tudje običaje i udaljivajte se od svojih!!
samo nek se pije, nema veze ciji je obicaj
Sve je ovo haram, od plakata do svakovrsnog alkohola na tom tzv festu.
zar to nije tokom cijele godinenu BiH? posto je ovo nesto novo kod nas, je li shisha ukljucena, da ima da se dudla ili sta vec...?
Hej ove plavke na slici i pereca i bluze.....
Oktobar FES
To ovi naši da raja ne ide za njemačku... Koja ofiraža, ne idu ljudi zbog piva nego zbog ovih loših kopija...
Šta kaže vrhovni ajatolah na ovo?
Samo znamo zapad kopirati u stvarima sto nasoj bosanskoj guzici prija, a ne dao bog da preuzmemo radne navike i zapadnjacku politiku
mašala, oktober fes
Zaboraviste ugasiti komentare ...
Nije uplaceno,nema dzabe ni kod klixa😂
Mora da je neki novi dan izmišlen nisam cuo molim za pomoc NEDJELJAK ??? pomoc molim da nisam šta propustio
Hoce li ovo Kvazi Rejsovic otvoriti ...
Ova sestorka radi punom parom. Prvo parada onih izopacenih , pa festival pijanih. Koje li je slijedeće zlo koje ce navuci u ovaj grad?
@crnisnijeg a sa cime bi vi bili zadovoljni? svake hevte vecer ilahija i kasida i javno bicevanje onih koji piju alkohol!!! BiH je sekularna drzava!!! I dok god je to tako prihvati da zivis po zakonima i pravilima takve drzave! A ako ti ne odgovara uvijek imas izbor da selis neku drzavu po tvojim standardima!