Požurite po svoje karte
0

Za samo tri sata rasprodat prvi kontingent ulaznica za Unity84 Festival

D. J.
Foto: Press
Organizacija EXIT, zajedno sa Garden of Dreams, krajem prethodne sedmice je najavila najnoviji dodatak svojoj festivalskoj porodici - Unity84 Festival, a neka od najavljenih imena su Hot Since 82, Lee Burridge, Lanna i After Affair kao i brojna domaća DJ podrška.

Ovim festivalom bit će proslavljen jedan veliki jubilej, 40 godina od održavanja Zimskih Olimpijskih Igara, događaja koji je bio značajan za cijeli Balkan, a prva količina ulaznica rasprodata je za nešto manje od tri sata!

Unity84 Festival bit će postavljen 2. i 3. marta. Preko dana zabava zagrijavanja biće održana na olimpijskoj planini Bjelašnici. Tu će, kao sjajna lokalna DJ podrška, nastupiti Adnoir, Andrej Jelić, Calkins, Coem, Davor B, Eela, Fedja Knajdl, Jasa, Machado, Nemesia.

U subotu, 2. marta centralni događaj u Domu Mladih predvode svjetske zvijezde elektronske muzike Hot Since 82 i Lee Burridge. Kao jedan od simbola zajedništva nastupiće i vodeći sarajevski dvojac After Affair, vunderkind srpske i regionalne scene Lanna, kao i brojni DJ-evi iz Sarajeva, Banja Luke i Mostara.

Nakon ove velike žurke, sutradan, 3. marta, publiku očekuje i afterparti na Bjelašnici, a lokacija i program samog aftera biće naknadno objavljeni.

Vrijeme je za veliko okupljanje uz koje će započeti tradicija vječne ljubavi, mira i jedinstva i, kroz Unity84 Festival, biti odata počast ovom velikom jubileju!

Ulaznice za Unity84 Festival možete kupiti preko servisa Kupikartu.ba klikom na LINK.