Twister i Frenkie poručuju
0
"Vrijeme je za čistku, profiteri su na spisku"
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam musliman iz kaknja,ali najbolji grad u BIH mi je Tuzla,i uvjek kad odem u tuzlu osjecam se ugodno,jer znam da je to dobar grad sa dobrim nacelnikom...:P I u tuzli zive bogati ljudi,kao i u kaknju,to je sve radi SDP-a....:) To je razvijen grad kako god pogledas...i kad bi pricao o njemu,citav dan bi mi trebao... A ovi sto vrijedzaju frenkia su vjerovatno ovi srbi.... FRENK THE TANK!!! :) BHForever!
http://www.youtube.com/watch?v=PMOpK6_bJy8
U kojoj ti tuzli zivis jadan ne bio, ja sad na po ulice smijem izac i na sav glas reci da sam Bosanac, Bosnjak i Musliman. To sto je tebi ckapi medju nogama je druga stvar ;).
U cemu je fol ovdje ili se komentari pisu onamo daleko ili djecica koja ostavljaju komentare slsaju kao i roditelji viki , ciki , miki i naravno djej , ili su to djeca kojima je toliko dobro u ovoj zemlji pa im nestima i najmanji znak necijeg pokusaja da nesto mijenja ovdje ili su to male tupoglave sarajlice koje nazalost nemaju ni ede majke ni frenkija nego imaju mahire i mahirice koje zdusno vrte na tv a ova dva dole pomenuta sto beru nagrade za svoj rad diljem evrope a bogami i svijeta im nisu dobri jadan i bijedan narod ...
Shabani hahahahahahahahaha necete vi nikad imat VILU na dedinju
Realno ee sluso sam malo ovo frenkia edu i te gluposti prije 5 godina kad sam malo mladji bio i nezreo ono ko kontas dobra zika. Sad čovjek kad je zreliji ti vidiš da je to samo sviranje k.rcu i ovo je davno odpalo. Ko oni pokušavaju neku poruku iznjet ma koga boli k.ta bavite se nečim pametnijim
Zar nijedan tekst nemože izaći na ovom portalu, a da ga vi kreteni ne okrenete na nacionalnu osnovu, daj ba pustite se više tih nebuloza. Nađite neke članke o političkim strankama pa tamo ser..ite. Nema smisla da muzičke članke okrećete na teme o kojima se može raspravljati o tome ko je klao, ko će zaklat i tako to. Nađite se brate mili na livadi pa tu svoju agresivu ispoljite na fizički način ne ovako \"pokušajima\" da uništite nešto što normalan narod pokušava da napravi zadnjih 15 godina. P.S. Nek je Seka bolja od Frenkia, seljaci jedni!!
@ KOLO Haj ti u jedno kolo pa zaigraj na koridi a možeš i u areni seljačino jedna i ti si ko fol iz Tuzle ma ti nisi vidio Tuzlu ko što si vidio kakve dobre knjige da pročitaš.
ništa novo prijatelju, znamo to svi...;)
Urednik Sarajevo - x.com mora imati više sluha šta da stavi na sajt a šta ne jer toliko gluposti im proleti da bi se morali imati malo više sluha .
http://www.youtube.com/w atch?v=_r2iRuMFGVY&featu re=related FUUUUUUUUUJ TWISTER !!
\"Tema pjesme \'Vrijeme je!\" još jednom povrđuje kako mladi u našoj zemlji imaju snage i želje za saradnjom, kao i to da razmišljaju svojom glavom\" Ne znam odakle Frenkiu pravo da nešto priča u ime svih mladih. Ko je on, jel on neki vođa mladih? Ja sam mlad i nisam saglasan sa Frenkievim nebulozama kao ni sa Nebuloza Kolektivom također. Oni bi nekoga rušili... ma bjaaaži...
Posto nisam nikad prije cuo za ovog Twistera,potrazim malo na youtube da ga cujem i ne mogu da vjerujem...lik je obicni sovinista! Znas li ti Frenkie uopste s kim pjesme pravis...poslusaj ovo Frenkie: http://www.youtube.com/watch?v=_r2iRuMFGVY&feature=related Frenkie razocarao si me skroz..
a ti ne potičeš??
Ko prica o mrznji poenta je u tome da ovakvi ko Frenki ne mogu sebi pomoci a nesto lafo on nudi :pitaj ga koja mu je vizija zivota on pojma nema .