Eiffelov most
2

For the Hunters night zatvorio ovogodišnju zabavu na Sensation bridgeu

Klix.ba
Od 10. do 17. augusta Eiffelov most na Skenderiji postao je Sensation Bridge i bio je mjesto odlične festivalske zabave.

Nakon osam burnih festivalskih dana i noći koje su građani Sarajeva i brojni turisti provodili na filmskim projekcijama, po gradskim klubovima, kafićima, privatnim zabavama i samo jednom Sensation Bridgeu.

Atmosfera ispred For The Hunters Stagea, svaku noć bila je zadivljujuća. Svi ljubitelji dobrog noćnog provoda koji su ovih dana provodili vrijeme na Sensation Bridgeu, nisu štedjeli energiju da uzvrate bendovima fantastičnu koncertnu atmosferu i zarazne pozitivne vibracije pod kojim se osam dana tresao Eiffelov most.

Na For The Hunters Stageu su se smjenjivale regionalne muzičke atrakcije,različiti ritmovi i muzički pravci, ali jedna stvar je do kraja ostala ista –

svake večeri se odlično zabavljalo.

Organizatori se posebno zahvaljuju poslovnim partnerima , medijskim pokroviteljima te prijateljima projekta bez čije nesebične pomoći ne bi bili u mogućnosti organizirati ovako neobičan i kompleksan događaj.