Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su ovo pokemoni?
Eh kad se sjetim Voje, volio ga je i Istok na Kosevu
Prosirite ovo dok me Klix nije banovao. Klix je husacki portal koji pravi husacke clanke i ima svoje radnike ili placene trolove koji namjerno svađaju narod tu i pisu gadosti 24/7 za pare. Jedan od njih je tzv. Franz koji ni ne zivi u Bosni, ni u Balkanu uopste nego je iz Svicarske. Franz moze da stavlja komentare sa vise od 5000 slova dok je maximum za sve korisnike 500 slova. Ima i placenih trolova koji pljuju Srbe. A zasto sve to? Da se poveca promet.
Ljudi ovdje vecinom dolaze da se svađaju i psuju jedni drugima svasta i dosta je tu komentara. Klix je jedan od najposjecenijih portala na balkanu i sa najvise komentara upravo zbog toga. Veca posjecenost portala znaci vise para u njihov dzep, jer da njihov portal nema posjetitelja, oni ne bi zarađivali drugacije. Prosirite ovo i bojkotirajte ratno-husacki portal Klix.
@lik5 Ja to znam odavno, ali ne znaju ovi balvani sto i dalje nasjedaju svaki dan.