Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zvace je Pape cim promjeni sportsko drzavljanstvo.
Curo svaka cast,fenomenalno izvedeno....a i sreca da si vani...ovdje bi morala rigati bljuvotine sa seljacinama na ZMBT.
kako mi je ovo izmaklo kad uvijek gledam voG pitam se..i btw. kakva Bosna,da je ostala u Bosni pjevala bi turbo folk po svadbama ljudi,sta vam je.
wow
Zaradite novac igrajuci se :) MyLands je online igrica putem koje mozete da zaradite novac jednostavno igrajuci se. Registrujte se putem slijedeceg linka i pocnite da zaradjujete novac na do sada najzabavniji moguci nacin :) http://mlgame.com.hr/?state=register_simple_new&f=324325&server=miner_co_uk_1
Sudeci po pojedinim komentarima, zaista je za takve korida u Cevljanovicima vrh, plafon. Sramota koliko ste zlobni. Nije ovo za vas, jos pure trebati jesti. Od nje raste glava. Dabogda da ikad pameti dodjete. Sretno Tiana i sve najbolje! Odlicno pjevas.
svaka čast bolje nego original izvedba
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJEO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBIJANCI = latinski, serf = roblje HRVATINI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = nicja zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
a tebi je vatikan toliko mamu i.z.j.e.b.a.o da ti sad uopce nisi svjestan sta pises krmak jedan smrdljivi.
joj jesi dosadan haj mrsss
tooooo Kruškićkooooo,nema većih talenata na svijetu od Bošnjaka i naravno Bošnjakinja naših dragih !!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Je li problem to sto nisam napisao da je Bosnjakinja, pa mi dajes minus??? Pa takvi kao ti i cine ovu drzavu ovakvom kakva jeste. Hvala Bogu pa si ti pojedinac, jedan na stotinu. Steta sto samo tih 100 dobrih sute.
Dokaz da i prosjecni Bosanci i Hercegovci mogu postati sve sto zele samo nas ova drzava sputava. Vrijedno smo mi ljudi ali vole da nas smatraju glupima i lijenima. Svaka cast Tiani i bas mi je drago sto sam vidio da je porijeklom iz mog Tešnja.
Vidi se da je sa naših prostora, ima onu seljačku facu.
pa jel rekla zuriju da je porijeklom iz BiH?
Što joj nije poljubio sise pjeva iz grudi a ne iz nogu ?
Dobra je Tijana-pjeva haman k'o Sonja Karadzic,a i frizure su im slicne.
Svaka joj čast,......wow.... !! ; )*
e svaka cast....bonnie taylor juniorka....