Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
40 km ulaz, puše k*rac nafurali se
Bila jednom na ovom matineu i nikad više.I to mi je žao
prije par godina u Puli na Forumu besplatno
Matinee jedan od pismenih događaja u gradu Sarajevu, samo ovaj narod voli da s**e i pljuje po svemu od Zetre i koncerata pa sve i do ovih stvari. Bobatori i narkomani vam neće plaćati karte i bacat pare na ovo :)
Sve super, treba ovih dogadjaja, nije sve u narodnjacima, ali na onom mostu samo sto ne propadne...
Čiko mogu li ja uć? Ma ti ne.
Boli nas briga za matine i skup ljubitelja ekstazija i alkohola, zdravo.
Tomorrowland za siromašne.
Matinee je za bivse rejvere koji imaju preko 30, a u glavi 18, pa jos uvijek nemaju porodicu i ustaljen zivot. Fazon "nismo mi boberi mi smo kulturna raja" Lapo abe i ciza logbje i klati se uz laganicu. Zamisli imas 35 godina i ti ga "dajes" i ibretis se vizualima.
Ne seri bude gazela, da se šta još ulovi a ne ko ti ženit prvo šta si poljubio
Sine ja sam do 25. hodao po tehnjacima na koje je vas sminkerice bilo strah uci. Al kontam, s 30 se tek osamostalili, odvojili od majcine sise, pa s 35 dobili muda da koke ganjate u 3 ujutru
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
boba cener dine mi
Wannabe urbana dječurlija, ćelavci ga nekakvi lome s cigarom u ustima, propali pozeri od po 45 godina u sakoima, 3D efekti smiješni, ovom Sebastienu muka što je došao... stanje redovno.
Hljeba i igara.
Izbaci uljeza: elektronska muzika, gastro kutak, ulaznica od 40 KM...
nema ti tu spida oko, tu se samo bijelim lupaju ;)