Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja većeg s. Ranja u životu nisam gledao od ovih eurovizija pa čak su mi ogavniji nego ovi rijaliti po balkanu
i dok eUropljani pjevaju u eUropskom israelu isti tak israel ubija djecu, zene, bombarduje ih svakodnevno..krade zemlju godinama, zavrce vodu, prekida dovod struje....
Bez greske moze se reci od necega sto je nekada bilo sinonim za dobru muziku pretvorilo se u paradu kica, pederluka, politike evo sad ubojice i dzelati slave. S jedne strane pjevaju i glume briznost sa druge ispaljuju granate na neduzne ljude.
@Fourier_III jesi mozda nekad negdje vidio da sam napisao za saudiju ili sam i svom postu napisao ubija muslimane???
Pošaljite Božu Vreću da zavrti dupence.
Debili i LGBT škart.
Ima povremeno dobrih pjesama, ali ne večeras.
Baš mi je drago što nas nema....ebo ih nacionalni ključ nastupanja.
f u c k israel
zar ovo neko gleda?
Kad nastupa onaj pernati iz Hrvatske,od toliko dobrih izvodjaca salju nekog cirkusanta.Smijesno i zalosno na sta se pare trose.Neka pobijedi najbolji.
daj ba voditeljicu nam slikajte iz dobrih poza mani mi pjesama koje ne razumijem
Pa to više ni moja nana Hafiza negleda. A redovna bila
LGBT pripadnica opet će biti pobjednica
Ovo je rang ZMBT.Cirkus pa hajd'.
Heil Hitler