Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Vam za odgoj i kultru nametnutnu kroz vasu muziku :) ! Pozdrav je sa Bistrika
tako je komsija
@TrollerSa Potpisujem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jala Konji!!! Bube Insekti!!! Ovo je koncert,ovo je za raju.Ovo je za generacije.
Kunem vam se rahmetom mi dedinim, iako se u tu svirku ne razumijem baš, da niko nije znao harmoniku svirat, kao mali Ibro, Ibro dirka naš. Kada počne dernek i kad on zasvira, nebi stigo reći ni bismilah, već bi lupo glavom i lomio bi čaše već bi te Ibro bacio u sevdah.
A onaj žvaljo grize tapicirunge u stojadinu kad vidi ovo ;-)
Sejo ziva legenda rock n' rolla!!
Jedan od boljih koncerata u Sarajevu poslije Halidovog tamo negdje 2013 :D
Nele na aparatima
Ko valja valja zauvijek.Tuga he sto se ovakve legende ne radzaju medzu mlafzim narasyajima.
Naklon do poda za divna vremena uz vasu muziku i zajebanciju kroz nezaboravna vremena u nasem Seheru i bivsoj nam YU.
Meni je zao danasnje generacije tj onih poslije 90-tih.... nikad nece znati sta je prava svirka....
Dosta sam puta u životu bio na koncertu ZP. Svaki mi je put bila najbolja svirka u životu. Svaki put su nadmašili sami sebe. Ovaj koncert 29.12.2019. je bio katastrofa. Sala nije bila puna, raja je bila mlitava, nekakva dječurija koja ne doživljavaju Pušenje kako bi trebalo. Ozvučenje katastrofa, Sejo se nije trudio pretjerano. Vrhunac večeri Alen Islamović pijan ko letva izlazi i pjeva jednu pjesmu. Sve u svemu katastrofa, nije za pohvalu.