Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prvo politicara pa onda i turbofolkeri...nazivaju narod ovcama. Tako je to kad se uzme vlast nad svjescu naroda.
kaze vidis je za 5 godina ministrica nauke kulture i sporta... kao SBB poltron :'D
Previse je oligarha,kapitalistickih robovlasnika, banaka i stranih para , da bi dozvolili luksuz znavni "RAT". >Materijala kako bi manipulisali ovom Dejtonski osakacenom zemljom i njenim narodom (ovcama) za strane kreditore i njihove marijonete politicare , a evo i za nasu repericu da bi sastavila jedanu dobru numeru se mjeri u svemirskim prostranstvima... >Svako dobro, Bosno I Hercegovino !
Iz Tuzle svaki put šire mrznu prema drzavi u kojoj zivimo i huskaju narod to je tematika njihovih pjesama. Iskreno ova Sassja je glupa ko k***c. Sarajevski rep je zakon. A ovo ostalo kad slusas objesio bi se najradije od pesimizma.
mislis ono kalas i gepeku i to kurve droga i hiljade maraka
@Ryan O'Reily ma ja, i ono saraj'vo mahala, od sebilja do sandzaka, yea, yea
Sef i ova pjesma dvije najace na albumu
Bleee ovceeee neda bake cova i doda 😊
Kod nas ne postoje desni i lijevi, to je u normalnim zemljama!
...poodavno je sinjor rambo di amadeusso reko "čobane, vrati se"...