Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlična pjesma nadam se da će cijeli album ići u tom smjeru. Spot je dobar ali Books of knjige (kao i Fabrika) rade uvijek iste spotove, Šaran izvuk\'o spot.
E.beš muzičara koji razbija gitaru ... do kad više, do kaaad??
Odlično, kao i uvijek!
Čuj urbano. Dino zbog takvih kao ti , pojam urbano je danas samo otrcana fraza.
Svaka cast Dino, urbano, kvalitetno muzicki i produkcijski sa jakom politickom porukom... Vjerujem da si dovoljno velik\' kao licnost unutar samog sebe da uvidjas da kritike pojedinaca ranije napisane su samo potvrda da radis pravu stvar... Samo tako nastavi, nadam se da Muza kreativnosti ostane sa tobom jos mnoge godine
drago mi je da su i stuke priznale da je xanax najbolja tableta...
zvijezda avazovih izdanja, piše za severinu, druži se s merlinom, obilazi ivente, haman pa revolucionar
\'Vi ste obična bagra, da nije bilo rata, ne bi imali za graha\' Pjesma super! Svaka cast Dino!!! Poruka na mjestu - jos samo da je odreagovati shodno tome i skinuti sve ove stranke (bilmeze koji nam vise ne rade samo o glavi nego uveliko i o buducnosti) s vlasti.
Šamar plišanom pink medi mi dođe kao odgovor svim mudroserima, šiljokuranima i jebivjetrima koji pljuju ovdje po netu, na zidiću, u kafiću ... Odlična pjesma u ovo predizborno vrijeme. Predviđam 1. mjesto na svim top listama, iako to nije stvarno mjerilo vaše kvalitete.
Svaka dala...po vise puta...
Sve je super ali nista bez Batinog Snorrija
Pa nije tesko biti najjaci pored ama bas nikoga. Pjesma mi se gadila i preslusati kada sam procitao o cemu je. U haustor pa tamo pjevusite, muzika je ozbiljna pojava.
Odlicna pjesma! Stuke dokazuju da su ubjedljivo najjaci band na ovim prostorima. Samo naprijed Dino
odlicno... svaka cast za spot i stvarku
-\'\'iSPECI PA RECI\'\' cuj moji preci.Zar jado nisu tvoji ? Eto ti ih puno Sarajevo i Zenica ,studirate u istim klupama,iz istih casa pijete iz istih sahana hiftarite, ISTE TREBE DIJELITE,samo sto su oni PONOSITI-a vi uvijek NEDOSITIi=prava bagra