Prodato 500 ulaznica
404

Veliko interesovanje za koncert grupe "Scooter" u Sarajevu

Klix.ba
Za samo nekoliko dana prodato je preko 500 ulaznica za koncert njemačke hard dance grupe Scooter koji će nastupiti 17. maja u sarajevskoj Skenderiji.

Najveća potražnja je za limitiranim kartama koje koštaji 17 KM, a sudeći po brzini prodaje i primanjem rezervacija svaki dan, organizatori navode da će uskoro biti rasprodate.

U prodaju je ukupno pušteno 10.000 karata po cijenama, limitirana serija A + 500 ulaznica 17 KM, kontigent B, 2000 ulaznica po cijeni 25 KM, Kontigent C 35 KM te na dan dešavanja 45 KM, svaka ulaznica vrijedi i za parter i tribine. Veliki broj ulaznica kupljen je u regionu, tačnije u Hrvatskoj i Srbiji. VIP ulaznice možete nabaviti za 6 osoba 540 KM, te za 10 osoba 900 KM. Cijena pojedinačne VIP ulaznice je 90 KM. U cijene je uračunat exclusive tretman, saopćio je organizator.

Sve ulaznice možete nabaviti u Sarajevu i to na platou Skenderija, BKC, City Pub, BBI Centar – pult fonTELe.ba i u drugim gradovima širom BiH na svim prodajnim mjestima kupikartu.ba kao i putem istoimenog portala.

Sarajevski koncert Scooter će održati u okviru turneje na kojoj promovišu svoj novi studijski materijal, Music For A Big Night Out.