|

Veliki Božićni koncert "Legendi" u Mostaru

Veliki Božićni koncert "Legendi" u Mostaru
0
S
Sarajevo-x.com
28.12.2011. u 13:30
3
komentara
0

dijeljenja
Veliki Božićni koncert "Legendi" u Mostaru
Na velikom tradicionalnom Božićnom koncertu koji organizuju Srpsko pjevačko i kulturno-umjetničko društvo Gusle Mostar i Srpsko prosvjetno i kulturno društvo Prosvjeta Gradski odbor Mostar, u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača u Mostaru nastupit će poznata beogradska grupa "Legende". Svečani koncert će se održati 8. januara od 19 sati.
"Ispunjeni smo radošću koje nosi zadovoljstvo da grad zavidne ljepote i umjetničkog stvaralaštva brojnih generacija, poput Mostara, želi da čuje i vidi grupu 'Legende'. Koncertu se radujemo na način na koji kakva pozorišna trupa bude radosna pred premijeru djela do čijeg prikazivanja joj je mnogo i iz duše stalo. Očekujemo da ćemo punoću naše ljudske i umjetničke duše pjesmom vjerno oslikati na našem prvom koncertu u nama izuzetno dragom gradu. Najiskrenije smo zahvalni organizatoru na pozivu", kažu članovi Legendi pred njihov prvi nastup u Mostaru.

A da je nastup jednako željno očekivan i među publikom svjedoče najavljeni dolasci njihovih obožavalaca iz cijele BiH, koji će doći organizovano u autobusima.

Upravo zbog toga je neophodno da svi oni koji nemaju namjeru propustiti ovaj veliki događaj ulaznice preuzmu u vinoteci Wine&More (Stari most 3) ili u prostorijama SPCO Mostar (Konak 7), kako bi na taj način sebi osigurali mjesto na koncertu.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...