Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korona virus kao da ne postoji ? Koji su ovo mamlazi! Umjesto da zabrane sva javna okupljanja, zatvore skole i vrtice, granice isto tako - ovi hadalji zovu narod i povecavaju rizik zaraze! KAKVA JE OVO DRZAVA ?!?!?!?!?!?!?!?
@DrevniSamuraj i meni je ovo van pameti!!
Samo bez vojnih parada nismo srbi :D
Ovo mi izgleda potpuno apsurdno! zatvaraju škole, a onda zovu djecu na druženje u grupi, a onda naveče dernek za odrasle, samo se ljubite, grlite, kašljite, pljujte...Živjela corona!
Specijalni gost MD.!
Volim Bosnu, al ovo mi sve nekako na silu ide, djeca uopšte nemaju osjećaj o domovini, tinejdžeri je ne cjene , odrasli odlaze iz nje ☹️ Nismo za ovo ratovali , da se stranke doživotno pitaju za sve, da nam djeca umiru po bolnicama.... Hajmo fabrike otvoriti, hajmo djecu liječiti iz budžeta, hajmo penzije povecati.... Pa cemo i 1.mart zavoliti, a ne reko nam Džafa da moramo i haj Tuga sta nam napravise, mržnja, podjela, kriminal, ubistva, droga, šverc, mito 😪
special guest: DJ Corona
@Razmazenkica23 Uz besplatno pivo Corona :-D