Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona bi, AL DINO neće ;))))
Bravo majstore, svaka čast!
Kako mi je Arduana? Ima li ko informacije iz prve ruke
super kao i sve njegove pjesme
Iz kojeg naftaina se ti pojavi
ti pjevaš ilahije a ona sa ... amerikancem, jbg
Koliko god se trudio, on nikako ne može sakriti svoj grleni vibrato svojstven pjevanju u našoj novokomponovanoj narodnoj muzici, a koji je izuzetno čujan i u ovoj pjesmi. Tip je talentovan za kafanske narodnjake. Sve drugo mu je čisti promašaj, kao i pjesma iz gornjeg klipa.
@sezam.susam. Jesi li čitao tekst. Radi se o špansko - maorskom melosu. Dakle, ne naginje ovo nikakvoj našoj "novokomponovanoj" narodnoj muzici.
@ADLER, niko i niije rekao da 'naginje', već je riječ o grlenom vibratu koji nije svojstven špansko-maorskom pjevanju, ali jeste svojstven pjevanju u novokomponovanoj muzici zapadnog Balkana.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nasamar'o bih te ko Al' Dino Arduanu
Pih izbacio je kljucne rijeci svojih pjesama avlija i carsija i zamijenio ih tonjenjem,obmanom, paucinom i jos nekim veselim sintagmama😀
Seljacina kakve nema..