Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može li se čuti audio zapis igdje,makar refren.
Pjesma je super, bila je jutros na radio Anteni.. slusaj.. mozda bude opet :)
Hajde smirite malo duhove,njih vise nema i to je tuzno. Ko ih je pobijo?To vi ovdje pronaci necete.Pljuvatcete jedni po drugim. Ne moze se kriva Drina ispravit,radili su svi svasta,neko vise neko manje...
srbi ne serite, zna se ko ih je pobio
Pobile su ih Ševe.
Sto je to cudo? I ja bi pucao da je neko pokusao pobjeci cetnicima. Nebi samo na zenu sa djetetom u narucju kao sto su to cetnici radili kada je obrnuto bilo.
...samo polako...izaće na vidjelo i alijine pizdarije...nismo baš svi vesla sisali...
Da-bog-da izašle na vidjelo sve te pizdarije i otkrilo se ko je k-dovao Ševama.
Herenda je na Vrbanja mostu likvidirao jedan mladi par. Djevojku i mladića, koji su kasnije u medijima prozvani "sarajevski Romeo i Julija". - Medijima je plasirano da su ubijeni sa srpske strane. Herenda je bio precizan i rekao da su se on i Dragan nalazili na prostoru bivše zgrade Steleksa, odnosno Elektrotehničkog fakulteta. Zamaskirani, sa te pozicije gađali su Vrbanja most, jer su mladić i djevojka pokušali da pređu na stranu Republike Srpske.
Zašto ne kažete onda ko ih je ubio ??? Muslimanski snajperisti.