Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bogami i jesi svaka cast ,doduse sad je to bilo sa one strane zida u setnji sa muzem i cukom ali....nije ko nekad kikiriki i kola,sad je kikiriki puter zbog zuba i caj od brusnice ali nes je bilo interesantno ....mom bosanskom tornjaku je bilo dosadno ,nigdje nijedne macke da zaganja ,valjda su sve bile unutra
Za klasične bošnje, srbende i škutore je vrhuncac kada im dođe sjeberina sa hitovima "joj što volim miris kamiona", a za one "hardcore" tu je korida s tim da diranje pjevaljki masnim rukama nije dozvoljeno.
jooooj treći članak o Vani, pa nije Jala brat majka mu stara...
Pa naravno da nije. Vanna je prava umjetnica a Jala je trash.
Vanna je uvijek bila i ostala veliki talenat i istinski ljubitelj onoga što radi. Pjevačica koja ne mora snimati filmove za odrasle po jahtama kojekakvih sumnjivih biznismena kako ne bi pala u zaborav. Vannine pjesme će živjeti još dugo, dugo godina.
Ja ni jednu pjesmu ne znam od nje. Ipak bolje ona nego turbo.
Sve neke polovnjace medju posjetiocima ..sta je ovo kriza srednjih godina ili samo posljedica raspalih brakova
Sve "dive" :) ajmo klixaši.....ko je od vas bio na divi :D
@TangoNaMejtasu Ne sumnjam :) kakva je sa mikrofonom u ruci :)
Jesi li i ti bila medju ovim polovnjacama..trebala si
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
kao i svako ko nastupa sa strane govori sarajevo ima posebnu atmosferu, iznova mu dolazim, ovdje imam vjernu publiku, sutra prije povratka nezaobilazni cevapi