Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sinoć su iz Sloge nam "urbane" ljudi izlazili nezadovoljni jer je bilo puno papaka koji su zalutali tu i kojim realno nije bilo mjesto na ovako kultnom događaju.
Ne kontam ovaj konept trpanja stolova na binu, iza benda. Kao prvo: nije to pozorište pa da okružite glumce, drugo: ne znam što je zanimljivo stajati IZA benda i ne vidjeti šta rade, treće: ne mog ni zamisliti kakav je zvuik tamo :) što bi se reklo: ovo nidje nema,.,,
@korisnički nalog 8 vidi se da nikad niste primirisali u slogu ilitiga cinemas, a puna vam usta opanaka i asfalta i pozorista... izgleda da prvih sedam naloga nije bilo dosta za tvoje idiotarije
vec je postalo degutantno koliko se bosnjaci uvlace beogradjanima.....pa on je tu samo da vam uzme lovu :)))
@serbicaD A Dino Merlin dvije tri noci zaredom u Beogradu puni arenu zato sto vas voli. 😊
@WilliamCostigan ...pa to ti i pricam....beogradjani....smradovi....
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
...bgm, trebo sam diplomirat urbanizam. ništa sad, valjda će bit kaki kratki seminar "become urban in 3 days". ako more onaj smiljan mori, dobro bi bidnulo.