Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko je uopste Velidna??? Slusala sam jednu stvra, ali zna li neko ko su?
VOLIJEVKI, nek si reko'...Sa X prati sta njegovi posjetitelji traze...zato smo mu i vjerni....Validna L. je stvarno na najbolji nacin stavila crno na bijelo gdje smo, sta smo i sta dopustamo da nam se radi...u svakom slucaju hvala validnoj i X-com-u...a bas me zanima koje je izdanje vas nadobudne u posljednje vrijeme odusevilo (izasao vam je novi Funky G jeboteeee) i rasporedite se oko tog mikrofona ima vremana za sve vas!!!
validno su jaki, najbolji album objavljen u sarajevu od rata na ovamo...
slusaj Kujo! ako ti se ne svidja Validna, tvoj problem! Ovo nije homepage Validne, a ti kad dodjes u nasu lijepu Bosnu, raspitaj se malo sta je aktuelno, a sta ne ... "Sve sto zelis rechi - reci u gumeni hikrofon!"
Sve je to fino i krasno sto je izasao album Validne legitimacije, i fino je i sto ce Bajaga gostovati, ali sta bijase sa Rundekom? Nisam trenutno u zemlji tako da nisam mogla prisustvovati koncertu. Da li je odrzan i kako je bilo? PS. Iako me "Kineza na mukama" stvarno nasmijala, mislim da ste pretjerali sa ovolikom reklamom. Pa covjek bi pomislio da je dosao na homepage Validne.
e svaka vam cast na izboru vijesti! Jel vam bar placaju sta za najave komercijanih koncerata i reklamu albuma..? Kao da ne razlikujete sta je vijest a sta obicna reklama!
hvala na ispravci datuma! Neka Vas prati expeditivnost !!!
OBAVJESTENJE ZA SVE FANOVE> ALBUM JE OD 4.JUNA/LIPNJA U PRODAJI U SO.bi !!! 4. jula mozete obiljeziti Dan Borca ili pak Dan americke nezavisnosti (ako vam je do toga). A sad, SVI U SO.bu PO cd !!! e, pa storu i pashkaru !!!
EJJJJJJJJJJJJJJJ!!! Nije od 4. jula, nego od 4.juna!!! DOBILI STE ISPRAVKU MAILOM!!!
jula jel:) e pizda vam materina nepismena