Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DaBogda ceri da dragi Allah pobjedu da. trtrtrmmmtrt trmtrtmtmm
DINO OPRAŠI ME <3
Nebi tebe mogla ni cijela svlačionica obale slonovače oprašit.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dino legendo :)
ovo je veliki kreten i djubre lopov!!!
Isti sejtan,subhanAllah...prepadoh se plagijatora
Odvratan mi je svaki čovjek koji se ponaša kao on i svi oni koji podržavaju ljude koji se ponašaju kao on i bit će mi odvratni sve dok se budu tako ponašali. FUJ!
I ovo "Sretno, Zmajevi." mora da je plagirao.
Dino je veliki umjetnik i njegove će se pjesme još dugo pjevati. Pogotovo one stare i ovakve predivne :)
Mozda nama sve to ide sporo, ali nase drustvo se mijenja, u pozitivnom smislu. Cinjenica da 90% gradjana koji ovdje ostavljaju komentare prepoznaju neiskrenost ovog kvazi-(kant)autora. I ne samo neiskrenost; ljudi vise ne pristaju da ih lokalni polu-pismeni trgovac ideologijom i religijsko-politickim javaslukom, vuce za nos. Uistinu, to je pozitivno. Posebno iz razloga sto vise ne pristajemo da se povodimo za "umjetnicima" koji svoje "nadahnuce" pronalaze u kradji tudjih kompozicija. Vrojeme je da tim "umjetnicima" bez obzira dali kao Dino kradu od Senegala do Maroka ili poput sve brojnih sevdah-bandova zloupotrebljavaju nasu kultirnu bastinu i onda tezgare po bijelom svijetu (Amira Medunjanin, Gtamofon, Edin Zubcevic) ne uplacujuci ni dinara na ime te - zloupotrebe. Vrojeme je da tim ljudima prestanemo davati mogucnost da zive od (doslovno) kradje i zloupotrebe. Komentari ohrabruju da idemo u tom prevcu.
Ljigavac jedan,cijelu karijeru provlaci satro za nekog i nesto!Sjecam se ja tebe smradu u ratu kad si za nas pjevo po dijaspori i skupljo pomoc..Pljuc gnjido...
Smeta ti čovjek koji je skupljao pomoć kad smo je najviše trebali? Booome si ti fanatik.
Sta ovo zivo frajer BMW 5 GT??
Raduje me sto Dino zivi svoj zivotni san.. Lijepo mu Auto :-) a tek kosuljica :-) Da ne posjeduje Talent, hrabrost, odvaznost, disciplinu, inteligenciju iiiiiii... ne bi bio ovdje gdje jeste. Zato mu se divim.
Diviš li se Lagumdžiji, Tihiću, Izetbegoviću, Radončiću, Radeljašu?
Naprijed LJILJANII !
koji sad ljiljani ??? protiv koga oni igraju
Ma Argentina se usrala, Bosna jos nikad nije porazena na svjetskom prvenstvu, ima da ih razbucamo
Nevjerovatno frajer čitavu promociju albuma osmislio preko zmajeva. I još plus to prolazi kod većine našeg naroda.
Odavno nisam pročitao ništa bolje, tačnije, istinitije. To za 1. rečenicu. A za drugu je poznato decenijama... narod k'o narod.
Ne zaboravi "pjesmu za poplavljene".
Daj onu "DA TE NIJE ALIJA" nek pocrkaju ovi cetnici i ustase mater im genocidnu krstasku
to je mnogo mama mislis da mozes ?
Nikada nisam volio ovog ljigavca, ljigav je koliko je tezak i na cehri mu se to vidi!
Dino odličan kao i uvjek, a vama hejterima samo mogu reci JEBBEM VAM MAMU
Glupost. Psujes ljudima majku, nesto najvrijednije na svijetu, jer ne vole pjevaca. Preci ti pjevac u poredjenju sa necijom majkom.
a vrijedjaju pjevača džaba, nije da ga ne vole.. šta fali jebat nekome mamu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)