Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
plagijat pjesme od \"foo fighters\"-a kvazi rokeri iz gracanice... jadni ste
odlicno- jasno, zestoko, zabavno...svaka cast
@jaranika @GRACANICA @plejer ovo je odlican r\'n\'r i punk rock zvuk, tekstovi su opustajuci, odlicni.. Predgrupa je stvarno jedna od rijetkih grupa koja nesto vrijedi na nasoj urbanoj sceni..
Gracanica je odavno zapad,primjer karaktera i kulturalne hronologije za guzno crijevo zvano sarajevo....................KAKO GA NEDAVNO NAZVA POZNATI RODJENI SARAJLIJA
joj kritičara i qrca !!!
JE.aji ga bolje je od\"DZIGARASA\"!!!!!!A ima Urban,20 i nekog u Koloseumu pa ko voli!!!! Na kraju:O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA!!!! Eh kako bi bilo ljepo da se rodi jos jedan\"STULA\"....,u BiH!!!!!
dobra je raja iz gracanice ali ovo mi je beze bas je za uzrast do 18 god
djecija muzika za 8 osnovne i 1 srednje
cekajte, jel neko spomenuo uopste underground? imaju jednostavne pjesme tacno kakav bi rnr i trebao biti. i to je sve. palac gore i sretno u Domu
@enes:glup si!!! @gracanica:zna se brate,vazda ste dobro dosli,stipu primitivce!!!
Za Enesa:Klavijaturista\"SKROZ\",Skiljic Nino je iz Gracanice dipl.ing.el.teh i mr. zvuka!!!!!Samo da se zna da na svjetu ima jos ljudi i izvan \"Sarajva\"BURAAZ!!!!! S postovanjem!!!
pa dašta nego su komercijala, nema veze s undergroundom.. jesu li underground tekstovi tipa \"jer sam se ja tebi pri nabacivo\"?
Ime im je carina stroga. Je8ao ih onaj ko ga izmisli.
Dobri su, bar po onome sto sam slusao. Masa je u BiH grupa koje ne silaze sa TV-a a veze nemaju, gadjaju nas krupnim rijecima, a nisu nacisto ni sta znace, glume alternativu, a ustvari hita nemaju... Mozda im je prednost sto dolaze iz Gracanice pa se za sve moraju boriti, nemaju oni jarane i rodjake da ima sredjuju gostovanja po drzavnom radiju i TV-u.
iz gracanice? pih vratite se u gracanicu imamo mi ovdje sharane