Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel dolazi Kusturica?
Jeli to onaj jaran Emira Kusturice,onog vlaha
@gooUser1561481605 TO JE PRAVI SARAJLIJA I JEDAN OD NAJPOZNATIJIH SARAJLIJA!
Da te nježno... ušuškam u krevet... i poželim ljepe snove... pa ušetajmo u njih skupa nas dvoje... i noći ove.....
Pa da, radi nastupa Milosevicevog osobnog prijatelja! Sto je ovome upala kasika u med a sve iskopirao. Napisana studija o njegovoj kradji Ederlezi!
Sramota.... Njegove trube svirale cetnicima kad su isli klati, hum koncert protiv bombardiranja BG od strane NATOa a sad mu bosnjo dozvoljava na Tabiju?????? Zaboravili smo zar vec sve???
Cigo
Znaš li gdje možeš naći ženu za jednu noć? Idi u > > > www.Bredhot.Com
Dolazi i Emir Kusturica
Tri prsta iz vilajeta
Tri prata iz vilajeta
Samo rokaj
tri karine za Bregu iz Sarajeva
DA li će ""opet na sebi imati pancir kao kad je došao u Sa ( BKC)da održi prvi koncert posluje rata I sam rođen u ovom gradu al ima šupxxa ohohoooo
hocel bit chudo truba?
Koja blamaza...Gorana Bregovica ce pratiti Sarajevska Filharmonija umjesto Guca-Filharmonija za sahrane i svadebe...ma nek se svira.
virao je Brega i Dzema Jedna Tegla Vikler na gitari, ja sam uz'o serpa pogledam u levo, ono Brege nema kad je cuo kako sviramo profi pit'o da ga primimo u grupu "Bad Copy" Timbe je rek'o da nece ni da cuje jer Bregina cipela okolo truje sazvali smo sastanak, tacka dnevnog reda da li ce u grupu biti primljen Brega i njegova grupa Dzema Jedna Tegla
Znaci ima mjesta za 300 sdaovaca a a za narod nista...odlican odabir Skaka..samo sdaovci nemaju pojma o breginoj muzicu