Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TO VAJTA LEGENDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ma kakva hana i lova ljudi, sta vam je. cura se oblaci po siranu i jednom mjesecno kupi kakvu skupu krpicu i dadne to u medije. sljam nad sljamovima.
nije bitno sta i kako nosi , dovoljno je kad progovori....sve se samo kaze i ko je i sta je , a izjave koje dalje ,samoj sebi zabija noz u ledja ... bas je bezveze fakat neznam zasto je uopste pominju i cime je to zasluzila )))
ma mozete vi meni svi popusit lijepo :)
dno dna.
hana se prodaje za sicu, vise postujem one: pusenje 30, pola sata 50
Evo i ja heklam i citam traceve na internetu. Voljela bih i ja da zaradjujem kao Hana, pa da sebi priustim kakvu kosulju iz Azel France-a...
Hana ja evo sjedim kuci i heklam i dosla sam do zakljucka da fakat ovdje izgledas ko moja tetka...ma jok i ona ima bolju kosulju...a gdje su ti silni novci koje navodno zarađujes ?? hahha kako si jadna! i prestani vise na svakom tv-u davati iste izjave! nisu ljudi glupi..
Vidi ove Hane, nosi jeftinu kosulju iz Azel France-a, a lafo se fura na neki status i bogatstvo. :)) Mora da sponzori vise ne placaju tako dobro. Recesija! :))