Čitatelji magazina Q izabrali
0
U2 je najbolji bend u posljednjih 25 godina
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se
Možda najbolji u VB ili Irskoj. Ima nebrojeno bendova koji su bolji, samo oni koje sam gledao uživo: Metallica, AC/DC, Deep Purple, ZZ Top, Iron Maiden, itd.... Britanski časopis Q... cccc! Isto ko emisija o autima Top Gear, gdje njemački auto nikad ne može biti proglašen bolji od nekog engleskog smeća!
Nema nikakve veze s muzikom i nagradom to sto su oni humani. Hvala njima za BiH, ali, realno, ima i boljih bendova.
Nije muzika sport pa da bude prvi, drugi, treci...koja glupost
@Raza ne rise zna se ko je U2, hvala bono i U2 za sve sto ste ucinili za bosnu ne sam bono ali i U2 izjavili su da im je jedna od najljepsih pjesama miss sarajevo, ali su i pojedini clanovi benda izjavili da nisu htjeli propustiti gostovanje u sarajevu i da je to nezaboravan koncert gdje im je publika pjevala i kad su oni ostali bez glasa zvio U2 i bono hvala vam za sarajevo i za citavu bosnu mi ne zaboravljamo U2 the best there is the best there was and the best there ever will be (ovo je inace od legendarnog kecera Bret \"the hitman\" Hart-a)
Nema sansi da je U2 fucking najbolji bend u posljednih 25 godina. Pa oni vec 15 godina nemaju hita!???? What the fuck!