Muzika
18

U toku finalne pripreme za koncert Parnog Valjka

Klix.ba
U toku su finalne pripreme u organizaciji koncerta grupe Parni valjak koji će se dogoditi u Sarajevu, subotu 12.12.2015. godine, u olimpijskoj dvorani J.A.Samaranch-Zetra. Kako organizator tvrdi, trenutno se usklađuje plan za tehničku postavku grandiozne opreme u sklopu koje su i specijalni scenski efekti po kojima će se ovaj spektakl i vuzelno dugo pamtiti.

Ne treba posebno naglašavati da je interes publike van svih očekivanja i da je realna procjena na bazi dinamike prodaje ulaznica da će Zetra biti rasprodana. Organizator je pripremio novi propagandni "talas" koji kreće od petka 27.11.2015. kada će u emitovanje biti pušteni novi Radio i TV spotovi, koji će doprinijeti da se predkoncertna atmosfera dovede do usijanja.

Po pitanju bezbjednosnog segmenta, već su urađeni sigurnosni planovi u vezi kontrole prostora i publike na ulazima, a visoko profesionalna agencija Gama AA je spremna za sve vrste izazova.

Kupci ulaznica za sarajevski koncert grupe Parni valjak, od 01.12.2015. imat će pogodnost da uz kupljenu ulaznicu u „Fan Pit“ zoni, dobiju T-Shirt majicu sa logom grupe Parni Valjak. Majica nema samo ulogu da vidno istakne fanove grupe, nego će za vrijeme održavanja koncerta i ako je uveliko zimska sezona, majica biti dovoljan odjevni predmet da se svaki posjetilac koncerta ugodno osjeća, obzirom da je organizator uz pomoć sponzora firme „Grizelj group“ obezbijedio dodatno zagrijavanje dvorane Zetra.