Silvertown Shine od 11. do 13. 8.
0
U Srebrenici gostuju Letu štuke, Rundek, Dža ili Bu...
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@lik A da dodjes fino i zivis u Srebrenici i da ti je sve zabranjeno, tj da se ponasas kao biljka jer eto deilo se nesto strasno prije 16 godina ali vise ne treba zivjeti. Brate kad budes zivjeo u Srebrenici a ne citao na sarajevo-x o njoj onda pricaj nesto.
Pa i osam godina je tradicija, mora se nekako krenuti.
ja mislim da će jasenko, ipak, snimati ovaj spektakl i debakl u totalu!
Znaci, dolazim. Juce bio u Srebrenici, ekstra grah pojeo u hotelu Alic cini mi se. Podrzajem akciju. A vi šupci što imate sedmicno koncerte u gradovima, napushite ga se.
http://www.youtube.com/watch?v=s-XuXU-9mVE&feature=fvst
nabodem te.........
http://www.youtube.com/watch?v=Ll52SsPxm6I
Srebrenica se nece nikada zaboraviti ! Moje lichno mishljenje je da NE treba da ostane grad tuge u svakom trenutku sadashnjice i buducnosti. Treba i mora se zivjeti dalje, dignute glave, optimisticno i hrabro, u inat svoj proslosti, u inat jbnoj svakodnevnici u kojoj smo!... pozdravljam akciju apsolutno !! ...
Kakav je to duh višegodišnje tradicije kad Festival postoji od 2003. ? -.-\'
Ti bi sad pokopao i ono zivih sto je ostalo jbt...
ne rise majke ti, je.bo te bakir izetbegovic
haj dobro , imam svoj misljenje ti svoje i gotovo, samo sam mislio da nije tu mjesto tefericima i pijankama
po meni ,ovo mi nije nimalo u redu imajuci u vidu sta se desavalo u Srebrenici i van svake pameti mi je festival u ovom gradu , cak sto vise i u kaficima bi zabranio muziku.
Safet Susic - Pape, selektor BiH