Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikad na gluplju stvar nisam otisao hahahahahhahahah OTISAO SAM KUCI ZA NEPUNIH 20 MINUTA SLUSANJA IDIOTA !!!!
pa nije bilo vise od 500 ljudi u dvorani, koja brojna publika, stid me bilo kako je malo raje doslo, inace koncert je bio odlican!
A sto to nas genocidotvorevinase niko ne zove na ovu lijepu svecanost, pa zna se ko su ovdje najveci Turci,a?
Rona Nishliu je sa Kosova, tacnije iz Kosovske Mitrovice, a predstavljala je Albaniju na Eurosongu!
*argete
Pa da zoveš Halida Bešlića na otvaranje Argeta čovjek bi dosao.. Nema đe ga nema
...kosovskih pjevačica Rona Nishliu, koja je takođe predstavljala Kosovo na Eurosongu. ? wtf? Kao prvo da vas ja informišem: Rona Nishliu je albanska pjevačica i predstavljala je Albaniju na Eurosongu, a Kosovo ne može učestvovati jer EBU-UER nije odobrio još članstvo RTK (radio-televizija Kosovo). P.S. Nemam ništa protiv Kosova i sl., nego samo informativno. Ubuduće se informirajte o pojedinim osobama kada pišete članke. Propali ste k\'o nikad u životu!
Bilo je najava ali fakat nije bilo dovoljno, zato i nije bila puna Zetra. btw koncert je bio dobar ali najvise me se dojmila nasa filharmonija. Nekadasnji Nuhanovicev orkestar za svadbe i sahrane sinoc je zvucao na nivou evropskih vodecih orkestara, wtf?!?!
pa zato sto su idioti,nista bez reklame...
pa kad je bila najava, nije bilo plakata po gradu ništa