Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj "ljubitelji ekstremne muzike".. Meni su recimo Cece, Polumente, Merlini, Šabani i ostala seljadija pojam extremne muzike. Al' sta ces, tako je kad ista ta seljadija pise clanke.
respect
Sarajevo je Sarajevo....nikad se neće promjeniti ...
Alternativna muzika, ne "Ekstremna" klocine mutave.. *facepalm*
svaka cast
Svaka cast za Sarajevo.
Ima u Sarajevu jos odlicne raje
Sto se bo sa rogatima, ko mu je kriv?
@ISTINOMprotivLAZI Bo se roogatima!
Svaka čast! Eto neka se pjene kao jeftini šampon fašistički hejteri i neka se šokiraju sa 10 hiljada volti u repnjaču! Eto u Arapskom Sarajevu za Bogdana kako neki vole reći! Bošnjaci, Hrvati, Srbi ne nasjedajte na provokacije i nedajte da vas izmanipulišu te afirmišu mržnju u vama!
Svaka cast😀😀
joooooj klixe , nije ovo članak za tebe, neće biti dovoljno "hejtanja" nee to klixe, ne to
Down in a hole and they've put all the stones in their place I've eaten the sun so my tongue has been burned of the taste.