Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al borac ne moze nesto da igra...
@Gudelj11 I da izadje borac u evropu izgubit ce I od farskih klubova,nijedan nas klub nece biti u takmicarskoj formi pred evropske utakmice ako se liga ne nastavi.Treba bez navijaca nastaviti ligu,svakako ce se I kvalifikacije za LP I EL igrati bez navijaca pa bolje da se naviknu
Sa penzijom od 160 km, bice ludilo na festivalima
na kojim si ti festivalima bio pa vidio penzionere?
Jel zna neko koji je ovo festival na slici?
@firebird OK fest prošle godine.
@firebird Ovo je jagnjijada na Vucijoj Luci ispred crkve svetog Pantelejmona a gospodin na slici je profesor muzickog vaspitanja -smjer autohtoni instrumenti-gusle Kosta Plakaklovic.Ovo okupljanje ima tradiciju i specifican melos, ikonografiju i socijalni znacaj za region. Medju ostvarenim izvodjacima su Baja Pajcin, "Vuletich Brothers & Co.", Mr. Zoka Kulina, Zare & Goci, Goci bend i ostali umjetnici.
Ja bih samo iskoristio priliku da pljunem u facu gospodinu Seranicu. Eto. Bog te, sve zivo moze al' fudbal ne moze... Treba ga tuziti.
e cuj festivali u manjem entitetu, ko im dolazi? lokalna goveda s grmeca?
@Bruce Halter Ove godine Apocalyptica i Alice Merton na OK festu, Franz Ferdinand godinu prije, a prije toga Rudimental, Stereo MC, pa na Demo Festu Mando Diao, The sisters of mercy, Gentleman, Guano Apes.. a onda imas jako dobar freshwave festival. Tako da, uz duzno postovanje ne rise... Kod nas najjace ime sto je bilo na nekom festivalu je H. Dzinovic.
e cuj festivali u manjem entitetu, ko im dolazi? lokalna goveda s grmeca?
Ne idem ako Mironhil ne pjeva
A sport ne moze. BiH logika.
Dodara voli samo šatore
Sto se OK festa tice isti komotno mogu ugasiti. Tu seljacku organizaciju gdje izvidjace gadjaju svime i svacime dok zastitari gledaju mirno ali zato djecu iz gaca istresu jer nedaj boze da sendvic unesu. Ili recimo neka nastupaju izvodjaci tipa vendi baja malo knindza pa neka se ta stoka onda osjeca kao kod kuce. Znaci i pored inicijalne nade da moze postati fin festival, mrka kapa i skupljaliste sabana.
Hahaha doci ce ljudi iz FBiH...nisu ljeti festivali za Srbe, oni vise vole Manjacu i BMK
@Mostarsk1Rambo Muslimani i festivali? Mozes misliti. Jedino ako se racunaju festivali recitovanja kurana. Tu ste u vrhu.
@SerbianTroIIMaster4 jok eto biće Srbi i ljetni festivali. Haj kad si prosli put bio na ljetnom festivalu? Hmm, nikad. Zasto nisi bio? Pa zato sto si Đikan, a Đikanima odgovara samo krkanluk na Manjači.
Mogu na festival a ne mogu na proteste ccc
A fudbal ne može hehe hvala Šeraniću na uranjenoj tituli koju bismo svakako osvojili