Počinje Sarajevo Music Stage 2012
8

U prodaju puštene ulaznice za koncerte

Klix.ba
Paralelno sa početkom 18. Sarajevo Film Festivala, sutra će započeti i Sarajevo Music Stage, koji će i ove godine građanima i posjetiteljima Sarajeva ponuditi koncerte nekih od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda.

Podsjećanja radi, na Sarajevo Music Stageu ove godine nastupit će Bombaj štampa i Vrooom (petak, 06. juli), Bajaga i Instruktori (subota, 07. juli), Hari Mata Hari (nedjelja, 08. juli), Kultur Shock (ponedjeljak, 09. juli), Amira Medunjanin (utorak, 10. juli), Toni Cetinski (četvrtak, 12. juli), Urban & 4 i Negative (petak, 13. juli) te Mostar Sevdah Reunion (subota, 14. juli).

Svi koncerti, osim nastupa Amire Medunjanin, počinjat će tačno u ponoć, a ulaz u Dom mladih će biti otvoren od 22 sata. Na koncert Amire Medunjanin moći će se ući od 21 sat, a koncert će početi u 22 sata.

Od danas, četvrtka 05. jula, u prodaju su puštene ulaznice za Sarajevo Music Stage po jedinstvenoj cijeni od 20 KM po večeri. Broj ulaznica za svaki od koncerata je ograničen, interesovanje za događaje je veliko, pa se pozivaju svi zainteresirani da pravovremeno nabave svoje ulaznice za koncerte na Sarajevo Music Stageu.

Kao ilustracija interesovanja koje vlada za koncerte na Sarajevo Music Stageu može poslužiti i činjenica da su sve ulaznice ponuđene na prodaju putem portala za grupnu kupovinu eKupon.ba već odavno rasprodate.

Ulaznice za Sarajevo Music Stage sada se mogu kupiti isključivo na ovlaštenim biletarnicama ispred KSC Skenderija i u Bosanskom kulturnom centru.

Ulaznice nabavljajte isključivo na biletarnicama ispred KSC Skenderija i u Bosanskom kulturnom centru, kako bi bili sigurni da kupuju validne ulaznice, sa kojima će imati pravo ulaska na Sarajevo Music Stage.

Kupovinom ulaznica od uličnih preprodavača posjetitelji rizikuju da kupe falsificiranu ulaznicu, sa kojom neće moći prisustvovati programu za koji su zainteresirani.

Više informacija o Sarajevo Music Stageu dostupno je na Facebook stranici Sarajevo Music Stage 2012.