Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
on je izgleda poznat samo po tome da na svakom albumu dovede poznatog muzicara.. Ali sam on kao muzicar.... Majko moja... Horor, pa zar to iko slusa, a pogotovo kupuje..
zadivljuje sposobnost ovog ispodprosjecnog (citaj:bezveznog) muzicara i kompozitora emira da navabi vazda neke poznate face na svoj album.
\"Album ”No pasaran” otvara originalni govor čuvene španjolske revolucionarke i vođe antifašističkog otpora. \" Pa mozda ste mogli napisat njeno ime...bože sačuvaj