Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dno dna. Al’ sve je to već viđeno. Dno dna. Svi trpimo postiđeno. Dno dna. No, i spore sveće dogore i film se prekida. Dno dna. Skupštinski leb bez motike; Dno dna. To spada u narkotike Sa te se igle ne skida.
Opleti, brale, i ne udaraj lament Na taj smo fazon majmune i prizvali Smrada sa farme pustimo u parlament Onda se krstimo kad nešto izvali; Otkad je sveta i veka i nas, najveće protuve prigrabe vlast Rasturi svatove pijani svat, bratija proglasi grabež za Krstaški rat. Dno dna. Al’ sve je to već viđeno. Dno dna. Svi trpimo postiđeno. Dno dna. No, i spore sveće dogore i film se prekida.
Zadnja pjesma Dno dna je ono što uznemirava fašiste i lopove na svim stranama. Ugrobarili su ove zemlje, otjerali silni narod, nad ostalima sprovode tihu eutanaziju i svaki signal za buđenje je opasan .
Zafali srbima para, eto ih u sarajvo...
Odmah sutra po kartu
Legenda...
Ja sam vec kupio plisanog zeca da ga bacim na naseg Djoku Djoleta kad otpeva nesto izrazito tuzno i izazove u publici snaznu eksploziju emocija. A tek kad nas Djoka Djole podigne kaziprst, pa sjetno, nostalgicno i pomalo razocarano iscedi kroz zubice "a gde smo mi, naivni, sto smo se dizali na Hej Sloveni". Ili kad otpeva "Ne lomite mi bagrenje", posvecenu hrvatskim bojovnicima u Vukovaru, a ne Srbima na Kosovu. Ma jedva cekam.
Braco Srbi, nemojte da se svadjamo :-) Hajde da zapjevamo https://www.youtube.com/watch?v=zKxj9AzgZcE
@Ramayana Ma Djoka se nesto vadio onomad, kako "Bagrenje" u stvari nije posveceno Srbima koje su Siptari progonili sa Kosova, iako je zbog te pjesme bio proglasen srpskim sovinistom u Sloveniji, pa tamo nije ni nastupao. "posteno i za veru i za neveru". Ma kakvi, nije to o Siptarima. Kao, vidjao je bagrenje po Hrvatskoj, a na Kosovu nije. Beda od coveka :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zivio nam legendo
Nikada mi neće biti jasna opsesija ovim Balaševićem. Skroz običan nabrajač, nema ovdje kvalitetnoga pjevača.
Niko nije rekao da je vokalni carobnjak, ali njegove stihove bi trebalo uvesti u citanke, urbana poezija, za danas, sve vise rijetke ljude!
@Afi Konan Još su mi komičnije persone koje ga citiraju, hehe.. Imamo mi poezije i bez Balaševića.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
u zadnje vrijeme cesto je u sarajvu, vidi da je lakse izvuci konvertibilne marke depresivnoj bosnjackoj omladini, jer jebiga moze se
Dabogda vam Ceca po Sarajevu bahatila svakih 7 dana!
glupane
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kad pocinje prodaja bakirovih apartmana na vlasicu?...ja bi kupio jedan izmedju jezera i aerodroma....sa pogledom na ankaru
24 dinara dužan je kod mlinara
Kod krojaca ne sme svracati...
znamo mi koga slavi balas, one koji su 1953. god zasli po selima i uzeli 90 % zita da imaju komunjarski partijaneri a porodicama sa 15 ljudi u kuci ostavili metar, znamo ali brzo zaboravljamo titoisticku mirotvornu aristokratsku gamad
@weasel kakva nedjela su napravila djeca u toj kuci koji je bilo polovina od 15, da im se odvaja od usta za komuisticke splavove ?
pravi umjetnici i djelioci ljubavi ne pune dvorane
Je l' me zaebajete ? U Skenderiji ?
podudlaj nam ga titoisticki populisticki mornaru a ne panonski
@Sismundo ...ti baš puk'o....😏
@burnbabe pukli su svi koji misle da je balas svjetla tacka
PRIKAŽI ODGOVORE (8)