Muzika
56

U petak techno spektakl u Sarajevu: Sam Paganini i Du'Art u Domu mladih

Klix.ba
U petak, 18.12 u Domu mladih održat će se noć techno muzike koju sarajevska publika željno iščekuje posljednjih mjesec dana.
Kako bi na najljepši način obilježili svoju prvu godišnjicu, ekipa Connect Sarajevo publici je pripremila senzacionalne animacije putem 3D projektora i LED zidova visoke rezolucije. Pored bacača plamena i 3D lasera publiku očekuju još mnogobrojna iznenađenja.

Sam Paganini jedan od najaktuelnijih imena u svijetu techna prvi put nastupa u Sarajevu, a da će atmosferu dovesti do usijanja, dokazuju njegovi odlični nastupi širom svijeta.

Uz spektakularnu produkciju i na iznenađenje svih ljubitelja techno muzike, organizatori će ugostiti i DJ-a Du'Arta. Portugalac koji niže uspjehe, puni dvorane, takođe po prvi put gostuje u našoj zemlji. Za sebe kaže da mu techno muzika nije samo strast, već način života i da uvijek daje svoj maksimum za dobru atmosferu.

Tu noć će nastupiti i domaći DJ-evi: Worda iz Sarajeva, Borg iz Tuzle i Alen Milivojević iz Mostara, a za koncert, ističu organizatori, vlada velika zainteresovanost, te su najavljeni organizovani dolasci iz Mostara, Tuzle, Zagreba...

Cijena ulaznice je 30 KM, prodajna mjesta su caffe Ort i plato Skenderija, te portal Kupikartu.ba. Ulaz se otvara u 22:00 a party počinje u 23:00 sata i traje do 07.00. Nakon kojeg se nastavlja afterparty za koji kartu možete kupiti na samom eventu.