|

U PAN Winter Pubu nastupa Selam Tufekčić Trio

U PAN Winter Pubu nastupa Selam Tufekčić Trio
1
Klix.ba
27.12.2015. u 12:10
3
komentara
1

dijeljenja
U PAN Winter Pubu nastupa Selam Tufekčić Trio
Na 5. Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu, koji se održava na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva i jučer je bilo mnoštvo dešavanja.
Posjetitelji su imali priliku uživati u bogatoj ponudi zakupaca kućica na Trgu Oslobođenja – Alija Izetbegović i Trgu djece Sarajeva, a najmlađi su se mogli družiti i igrati u Hypo zabavnom parku i besplatnoj igraonici Argeta Junior Play House.

Mališani su doživjeli nezaboravne trenutke i u Coca-Cola selu Djeda Mraza, gdje radnim danima od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 21 sat u Coca-Cola kućici Djeda Mraza djecu i njihove roditelje dočekuju Djeda Mraz, vilenjak i fotograf.

U PAN Winter Pubu nakon After Work Party-ija, u sklopu kojeg svakodnevno nastupa Duo Undergrounderi i DJ Haringa nastupila je predgrupa Radarska kontrola, a potom i bend Pochko & New Primitives Songs, dok je sa BH Telecom ULTRA Stage-a prisutne zabavio mladi Irnes Divjan.

Večeras će u PAN Winter Pubu nakon After Work Party-ija, nastupiti Selam Tufekčić Trio, dok će za dobru atmosferu na BH Telecom ULTRA Stageu od 20 sati biti zadužen bend 100%.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID-a.

Ovogodišnji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market dio je projekta “PHOENIX – Kultura za budućnost”, kojeg finansira EU, a realizuju Općina Stari Grad Sarajevo, Zona unaprijeđenog poslovanja (ZUP) Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.

Projekat “PHOENIX – Kultura za budućnost” dio je programa “Sarajevo 2014” kojeg finansira EU u okviru obilježavanja stote godišnjice početka Prvog svjetskog rata, s ciljem da se iz Sarajeva širom svijeta pošalje poruka mira, pomirenja i solidarnosti.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...