Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo i mi svoga Mandića.
elivis je uistinu velika legenda. Ali smatrati ga za tatu rnr-a je besmisleno. Rnr se rodio mnogo prije njega u pjesmama crnih muzicara kao sto su medju prvim bili BB King i Little Richard. i ako cemo o tome ko je tata rnr-a onda je to bijeli radijski DJ Alan Freed koji je je jednom od pravaca R&B-a dao ime Rock amd Roll.
komentar
Nedvojbeno si nam ovom recenicom fikciju ultra postmoderalnog urbanog refleksa projektirao na futuristicku viziju virtualne buducnosti...... i zato ti hvala
Sta bi bilo, kad bi bilo... ko to zna. Sve je trebalo da bude bas ovako kao sto jest.