Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim slusati ilahije. Ali na zalost ovi horski pjevaci kvare radosti Bajrama tako što salju politicke poruke na svojim nastupima. To je večeras bio slučaj na bajramskom koncertu u Bihaću. Na kraju koncerta je glavni izvodjac pozvao sve prisutne da stanu u odbranu napadnutog reisa. Zaista pokvario ugodjaj.
Veličanstven koncert !!!
Sirom Bosne ponosne nek se zna da Bajram je...
Nećete da kisnete sram vas bilo a ti šehidi i poginuli borci su mogli po terenu da kisnu da bi vi danas mogli slobodno hodati fujjjjjj balijo i SDa
Otanjio budjet pa ste spali na Dom mladih fali stranci para podrumasi
eno i u Trezoru Petar Dundov, baterija muslimani jedva docekali da zovu dilere
Kakva je razlika izmedju ovoga i koncerta nekog folk pjevaca za dane Bajrama???
I gdje god pogledas ovi jedni te isti ,sto pjevaju.. nema gdje ih ne nozes naci..poceli su mi se ukazivati
Eto gdje izmedju ostalog ode zekat..
Sve je to fini ali koliko smo mi retardiran narod i glup zar se Bajram slavi sa Alkoholom ???
Ovo ko da je vjerski portal
Novi islam dođe, mirišu novotarije....
🎶👌