Sarajevo Music Stage 2012
542

U Domu mladih nastupaju Bajaga, Hari Mata Hari, Toni Cetinski...

Klix.ba
Tokom 18. Sarajevo Film Festivala, od 06. do 14. jula u Domu mladih u Sarajevu će biti održana serija koncerata pod nazivom Sarajevo Music Stage.
"Sarajevo Music Stage”, čije će ovo biti osmo izdanje, donosi sljedeći program:

Petak, 06. juli: Bombaj štampa + Vrooom Subota, 07. juli: Bajaga & Instruktori Nedjelja, 08. juli: Hari Mata Hari Ponedjeljak, 09. juli: Kultur Shock + Jaeger Music Night Utorak, 10. juli: Amira Medunjanin Srijeda, 11. juli: Pauza u programu Četvrtak, 12. juli: Toni Cetinski & Band Petak, 13. juli: Urban & 4 + Negative Subota, 14. juli: Mostar Sevdah Reunion

Svi koncerti, osim nastupa Amire Medunjanin, počinjat će tačno u ponoć, a ulaz u Dom mladih bit će otvoren od 22 sata. Na koncert Amire Medunjanin moći će se ući od 21 sat, a koncert će početi u 22 sata, kako bi bio završen prije ponoći.

Jedanaestog jula, zbog Dana sjećanja na genocid u Srebrenici, predviđena je pauza u programu Sarajevo Music Stagea.

Ulaz na sve koncerte bit će slobodan za sve vlasnike Sarajevo Music Stage pozivnica. Ulaznice za sve koncerte, osim za koncert Amire Medunjanin, kojem će se moći prisustvovati isključivo uz pozivnicu, će biti u prodaji od četvrtka, 05. jula, po jedinstvenoj cijeni od 20 KM.

U saradnji sa portalom za grupnu kupovinu ekupon.ba, od utorka, 26. juna, pa do četvrtka, 06. jula, će svakog radnog dana biti pušten ograničeni broj ulaznica za jedan od koncerata na Sarajevo Music Stageu po cijeni od 10 KM.