Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ekstra.... trenutno najbolji predstavnik r'nr' scene sa naših prostora i iskreno-provokativnim stihovima kojima ukazuje na razne nepravde oko nas. Svaka čast GRAHA !!!!
Radikalno IN.Mirni i savjesni vecinom naivni Bosnjacki komunisticki likovi za viceve i sprdanje 'mujo,suljo,haso,huso itd'su okoncali zivote 92.Sad se u BH rađaju Hamze i Gazije,osvjestene od ranijih naivnih Muja i Sulja.
Ode ti 3337 komentara u smece,hahaha.Hoš ti da laješ i da se kacis sa VELIKOM BRACOM
@Bot...brada je sunet mišu.Brade su prve na braniku.Nema vise naivnih muja,sulja,hasa,husu,zglazali u mutnoj Drini ili nekoj dubokoj špilji,sad su osvjestene Hamze,Zejdi,Sulejmani,Mustafe itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)