Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brisete komentar kad se kaze da je Dino skrt a ne brisete kad psuju Srebrenicu i genocid.
Mater im' jebem ?
Sto brisete komentare ??? Jel ovo ko S. Koreja ?? il vas kupe za baner ko Dog Trust (od kada je baner) nikad vise ni jednog teksta o ugrizu pasa lutalica. Imajte malo obraza. Sto sam reko da zivi od drustva citav zivot a nikada se nije solidarisao sa najugrozenima ??? NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Klix.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja.
Uh ja mislio danas 25 tog.
iso bi na koncert,al nesto mi se neda... ustvari pozvan sam na svadbu 25tog...
Veliki respect za najveću zvijezdu na Balkanu.
daj dino dosta je i tebe vise vala
Robinzon party, Jezero Modrac, Lukavac, 25.7 !!
Sad ce bosanci navaliti da pljuju. :/ Ja kartu kupila, aBd zakucam ispite i proslavim sa Dinom. 2008 sam propustila, babo nije dao, al vala ovaj aBd necu.
Ko jos slusa ova Sarajevsko krestalo? Ficfiricic pjeva kao da ga guzi garo u paksu
a jel bgt uoči.. sto mi je funny rijec uoči :)) sigurno ce biti dobar show!
Jedva cekam koncert! Kakav je kao covjek ja ne znam al' brate pjesme su mu mrak.
nestalo para pa hajmo na koševo ccc dabogda padala kiša iz neba i zemlje
Mogo je otpjevat CIGANIN SAM AL NAJLJEPSI bas mu pristaje za zivotni stil ;D
Sutra Dino objavljuje da sva sredstva od koncerta idu za djesu sa posebnim potrebama i obnovu poplavljanih kuca hahhaah jest kad bi se zaje*** vec je poceo u novinama da kuka kako je sve sam steko(citaj nedam nikom ni marke) mada zivim od drustva na visokoj nozi citav zivot.
Trebas kod Halida Beslica na instrukcije kako biti covjek.
Umjetnik Dino Merlin? Hahahaha. Ko god ode, nece imati 5 godina napretka.