Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve ljudske fekalije 🤮
Bujrum narode finansirajte ovakve Da imamo imalo pameti nijedna marka iz džepa ne bi otišla u ruke genocidašima
A papci ga dovode u Vogošću i slična mjesta oko Sarajeva i većinom su to ljudi iz Srebrenice koji idu na te nastupe. Bravo. Aplauz za mentalno zastalu bagru.
Ovaj je samo javno iznio sta misli i kako su ga odgojili. Ne zaboravite da 95% pjevaljki kojima idete i punite djepove isto misli ;)
PETICIJA ZA ZABRANU I ULAZAK U BOSNU. I CAO
Ko je sad ovaj lik, nika cuo za njega. Kako je vaspitao sina ne bi trebao nigdje nastupiti u BIH, a ako gdje slucajno nastupi bojkot pomenute birtije.
Njemu, sinu bezveznjaku i ostalim nacionalistima : sutra, u petak 28.07.2023 godine, francusko-njemacki tv kanal ARTE, prikazuje u "udarnom" vremenskom terminu u 20h i 30 minuta, film Jasmile Zbanic "Quo Vadis, Aida"!
Odavno me vise vijest nije odusevila. Ne suradjuj sa ljudima koji negiraju ili podrzavaju pocinjeni genocid osim ako moras!
Ko sluša ove papanske pjesme od ovoga nije mi jasno i bez ove objave
Svi srbi su isti. Genocidasi
Ovaj bi tfdbao biti uhapsen cim udje u BiH.
Hahahaha hakovan profil ... Hahhaahha joj srpske seljadije
Kakav je nas narod ove godine ce ga bojkotovati, a naredne ce to vec biti zaboravljeno i sva ce mu vrata biti otvorena. Sramota za Ljubuski, ali sramota i za bosnjake koji kao trenutno bojkotuju ovog lika, a onda ce u trgovini gazde nabavljati, a narod kupovati srpske i hrvatske proizvode.
Kakav otac...takav sin
Bit će tebi druže hvala ,dok naletiš na budalu neku,,pa češ se zahvaljivati svetom Petru
Kakav moras biti debil i slusati ovo ??
Svi bi oni isto uradili...
Zar je to nekakvo cudo, 99 % srpske estrade podrzava mladica.
Bosnji ce to zaboravit do nove godine. Hocemo li po pare?