Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj fakat mi je dosadilo ovo nase repriziranje hrvatskih i srbijanskih emisija. Ako smo tolika bijeda da nemamo ni za *ebenu licencu za show, nemoj mi ni ove stranjske prikazivati. Imajte barem malo dostojanstva jadovi iz javnih i privatnih televizija. Hvala.
maki-Ja nosim bratovo odijelo kada idem na svadbu ili neku svečanost i nije me sramota što nemam novaca,li bi n+me bila sramota da ukradem nekome odijelo.Nije sramota biti siromašna zemlja i kupovati istrošene stvari,sramota je našanesloga u državi.
@Neum150 To je potpuno druo, i slazem se s tobom. Ali ovo je dno dna sto nase televizije rade, i nije tacno da nemaju para da priuste licencu za bijedni show poput ovog.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
da nisam procitao naslov mislio bi da je halid :P
Lana ne zna ni svoje pjesme dobro odpjevati , a kamo li tudje. eee ..... jadna jadna
ja sve ove dane čekam da mi svane da mi sreća dođe al jarane meni u cekanju pola života prođe sebi sam rekla i bila se zarekla da ce biti bolje a dani prolaze i samo odlaze a meni sve gore i gore ko bi reko čuda da se dese pa meni Bakir Mercedesa donese da mogu kroz baru proc i da ne čekam da padne noć pa da mogu sa Yugom proccccccccc trlallalalalallala
ovo ko onaj vic kad gospođa prne u tramvaju, pa krene škripat rukom o šipku, a mangup veli: gospođo, ni slično.. ;)
Koja tuga jbt :( Ne dirajte mi Halida, Franje vam!!!
. S0KANTNA K0LUMNA VEDRANE RUDAN Hrvati su smece od naroda, za vreme NDH pusili Hilteru sada puse Americi http://tinyurl.com/ju95lep .
ali baš ni blizu :D :D hahahahahahaahhah
Kakva glupa objava , u čemu je poenta ?
Evo ti ga Halid, MirzetA iz Prijedora. 👒🐓
Stupidarija na kvadrat...!!!
"Gotovo identično" kažete! No,dobro,sigurno je do mene.
ni nalik.Halid pjeva ko konj
ne kontam
@Croatissimus skonto ;)
Jedini koji je znao imitirati bio je pobjednik prošle sezone Bane Mojičević. Momak imitira Marinka Rokvića, Nikolu Rokvića, Harisa Džinovića, Miroslava Ilića, Tomu Zdravkovića, Dinu Merlina, Zdravka Čolića i ostale maestralno. Evo par klipova https://www.youtube.com/watch?v=IrrtYzjbd3c https://www.youtube.com/watch?v=-GqE0E2E6GE https://www.youtube.com/watch?v=ADfQArZDTlU
Lanin "tajanstveni vremešni sponzor" koji je vodi na romantična putovanja po svijetu (Dubai itd...) jako voli ovaj hrvatski šou "Tvoja pica zvuči poznato". Na sljedećem romantičnom putovanju on ce joj lagano na uho pjevušiti jedan od Halidovih hitova: "Zagrli me i tiho se naguzi, da ti suze ne vide"! Moćno, mora se priznati. Ko nema dobre glasne žice ima barem dobre guzove, rekao bi sponzor.