Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muslimani, otkud tolika opsednustost srbima? ne moze ni jedan tekst da ne kazete tu rec. vidi se kolko ste jadni i isfrustrirani. vi ste moralno ljudsko dno koje sluzi covecanstvu kao primer kako ne treba.
@iz_Podrinja_SELAM taman posla, ako pricamo o kosmosu necemo spomenuti bosnjaka, ako pricamo o drvecu necemo spemenuti bosnjaka.... vi o cemu god je rec spominjete srbe.
@iz_Podrinja_SELAM da ali nismo se okrenuli protiv brace koja su ostala to sto jesu ili su uzela nesto drugo. plust ove fantazije i izmljotine o naciji. turci su dosli da osvoje i uniste, turci su oterani a vi ostali mentalni robovi. nasa je greska sto vam nismo oprostili a vasa je greska sto ste prihvatili.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Otvoriš klix, samo odeš na muzika ne moraš na politika, i onda malo skrolaš do komentara i onda vidiš da ti je vrijeme da pakuješ kofere za njemačku.
2012 BH producent Adnan Jakubovic je uradio remix original trake od Mahmuta Orhana. Potrazite na Youtube Mahmut Orhan - There is no End (Adnan Jakubovic Remix)
Pajest roje ista kultura jer su turci tarlahali pesto godina žene po srbiji bosni i hrvatskoj i makedoniji
Čudi me da mu niste gusle poklonili?!
čuj turski dj kod nas ima 4700 dje-eva
Ko?
ko je ovaj jbm vam pleme?
booosnjoookci da su pametni pa da traze veliku odstetu od turske danas zbog prisiljavanja na islam
@VlahPoturica onaj ispod hahaha
@VlahPoturica hvala
Mi Balkanci poznajemo Tursku kulturu. Kako su nas podtlacivali, koristili kao svoje sluge i kako smo morali preci na islam da imamo slobodu. Iz zbog njihovog zuluma Bosanci jos uvijek ceh placaju. Nek se prce gube iz Bosne nisu dobrodosli primitivci.
@PrivilegeEscalation Ma neznaju ni oni ko su. Gdje god su dozli poubijali, porobili i pokrali. Npr. Rimsko Kupatilo - Turski Hamam. Konjusari nisu znali ni sta je kuca a kamoli sta je kupatilo. Sad se sepure kao neki veliki imperialisti. A nazalost Bosanci to ne vide. Turci samo hoce u Bosnu zato sto hoce u Evropu nazor preko Bosne a zna se ko to isto hoce.
@PrivilegeEscalation Kakvi oni i njihovo kupanje. Sto se ne kupaju sada. Trljaju se pijeskom. A sto se tice naucnika. Islamska filozofija ne dozvoljava da se nauka razija - sve je Bozije znanje i mi nesmijemo znati sve. Ono sto Kuran pocinje sa "Ikra" Uci - znaci uci samo JEDNU KNJIGU i ako ne prihavatas instrukcije - SMRT TI JE.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
papak
Hu d fak is DJ Mahmut Orhan :P
reklama za nastup u Sarajevu 😀
Ma totalno "nepoznat" ovaj DJ .. samo sto mu je buđet veci ot buđeta RS-a 😀😀😜😜😰🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
@therat Pa haj se sad izjasni vise; jesu li ti Turci dragi ili nisu...u jednom komentaru ti se gade a u drugom bi im"popusio" od srece sto dolaze da investitaju u Srbiju?!?!
@therat. Pa normalno da ce dati Srbima, ipak su Srbi njihova potomcad.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
prno mahmut,nemozes dahnut