Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
braco bosnjaci,muslimani.ovo nije prava muslimanska muzika,po serijatu.ovo je sprdanje sa nama,ulagivanje krscanima.ove gole zenetine,ovaj sram...fujjj.
čuj ti naslova molim te turski bend baba zula doveo trbušnu plesačicu, šta je bošnji naslov, majko moja, dobro smo mi ikako živi hiljadu i jedna noć, čisti seks
Definitivno je bilo malo svijeta zato što se ulazilo sa pozivnicama. Što se benda Baba Zulu tiče, mene su oduševili svojim izvedbama. A bilo je i ugodno što sala nije bila pretrpana. Nadam se da će opet doći.
hem u ta doba većina naroda spava, hem radni dan, hem idu ljudi na more.
da nije bio ulaz samo s pozivnicama, mozda bi i bilo vise raje... mada, meni je sinoc bilo taman :)
Ima lijepijh fotografija a i cura samo da još umjesto cigara đoje puše bolje bi bilo.
@nadimak ma nije to jarane nego se vecina raje stidi turaka i svog porjekla pa ko vele da ih neko ne vidi da su dosli gledat pretke. stari kompleksi, stash?!
baba zulu je uvijek imao trbusnu plesacicu. i gadnu zavrsnicu sa improvizacijama :o)) cuj gdje je raja?? Pa da pravimo vise parkinga dolazilo bi i vise raje! Kazem ja, treba nam vise parkinga....
zanimljivo da ove godine na *domjencima sve polusvijet, a tek koncertima, gdje su sarajevska raja, urbani likovi?
poteška muzika. al eto,mercan dede ih gotivi...