Djevojke iz Feminnema
0
"Turci nam nude proboj u Evropu"
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce zatraziti drzavljanstvo Turske i njih ce nastupati XD
\" Turci im nude proboj \" xD
Ko ono reče \"s Turskom u EU\" kad Grčka već gradi ZID prema njima???? Vi niste normalni!!!!!!!!!!!!
pa ko ce drugi? nece valjda ercegbosna,jade jadne!!!!!
Ima da ih probiju u evropu
necu ni citati sta pise, cim je to o ove tri seljanke zgrozim se
Prvo BiH, onda Hrvatska, sada Turska, poslije Dagestan... Neznaju ni one jadne kome pripadaju
ja sam čuo iz pouzdanih izvora da ove tri imaju roše ko šubare al što ga šemsa suljakovic voli primiti to je čudo neviđeno
Naturaju se kako \"ne bi bile instant zvijezde\". Ma mozete vi kurave pjevati do groba, opet cete biti instant zvijezde.
Ovakve samo Turci probijaju, mi probijamo Adrijanu Limu, Severinu, Brenu, Amru Silajdžić...
@simo matavulj :D Aha, zato su vam Turci morali tolike zenske narastaje 500 godina kandzijali , pored vas .... takvih kuronja :D Nemoj ti suplje, nego pusti brk... da makar imas sta omastiti ;)
A ja nudim prodor u vas ! :D Evropo nakandzijajte plavke ! Call them !
..i mi SRBI vam nudimo proboj .. mi imamo bolja koplja nego brkati turci ..
Ja ne kontam kako se mogu one lozit da imaju sanse da se probiju u Evropu. Cure uopste talentovane nisu. Nece one jos dugo ni kod nas trajat kamoli u Evropu. Ja mislim da ko god raspoznaje kvalitetnu muziku slozit ce se samnom.
Ako i za sta valjate to je za kakvog proboja i nabijanja...znaju i turci za sta da vas iskoriste,nama satro pjevate a oni su vidjeli pravi potencijal u vama....aferim Turci !!!
Preko K U R C A do zvijezda!
glupacice!