Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dužan ostao šankerima 20 maraka
glAvatar na majku mislim da njega bas pogadjaju ovi komentari sto se udao u Izrael :D
kako ste samo ograničeni osuđujete edu jer se oženio sa izraelkinjom, ko da je ona kriva za nedjela njene države, ko da ona ubija palestince, koliko ste iskompleksirani i jadni.......
@Insomnia7871 jest inače vojne žene za vježbe su im kako ubiti palestinca........ izrael trenutno jeste odvratna nacija, ali nismo ni mi ništa bolji, kada vidim šovinizam i nacionalizam u ovoj državi zgražavam se, mnogi bi radili isto što i izrael samo da imaju moć :)
@Carl Cox vojne vježbe za žene*
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ko jebe ovog cifuta