Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliki debil moras biti da napravis selfie na necijem mezaru
Da je kojim slučajem karijeru izgradila u Yugoslaviji, sa svojim religijskim stavom bila bi heroina. Ovako je,nažalost, primitivni narod pamti kao ''nevjernicu'', iako je bila veći čovjek od pola vjerničke estradne i ine scene.
Budaletina... Umrla ko nevjernica , fuj
MA KOGA ONA ZANIMA..... BILA TRECOKLASNA PJEVACICA!!! A NASLOVA JARANE..... ŠTO SE NE SJETITE SILOVANIH I UBIJENIH BISCANKIH ZA VRIJEME AGRESIJA NA RBIH???
Imao sam sreću da sam je poznavao... i jeste bila posebna osoba.
Pocivaj u miru ljepotice, tvoje pjesme ostat ce da zive i ako vise nisi s nama
Rahmet ti duši
Neka joj je vječni rahmet, kraljica naša krajiška...
tuga
Stvarno vam redakcijo Klixa nije trebala ta Hanina slika.
RIP Donna tužno je bez tvoga glasa i pjesama...
@Egle-begle papci Pa pusti na youtube i slusaj
Pitaće stanovnici dženeta stanovnike džehenema šta vas je to odvelo u sekar odgovoriće nismo bili od onih koji su nmolitvu obavljali pripremimo se za dan kada ćemo svom gospodaru biti vraćeni ona je svoj život živjela kako je htjela i biće nagrađena ili kaženjena a mi imamo još uvijek priliku da popravimo svoj život
Draga Azra nedostajete nam.Moram priznat da ste mi bili simpatija kao djecaku od nekih desetak godina pored Xena: Warrior Princess.
zavorite komentare!!
Kad se sjetim da su neki idioti joj prigovarali jer nije bila vjernik. Zapitajte se kakvi ste ljudi. Prije će ona u raj nego vi.
Kako ce bolan u raj? Prvo to ne postoji to su price ko zubic vila, drugo jasno stoji da moras vjerovati u budalastine sa bi dobio kartu za vjecnu tiraniju..
@855 Istina je istina, niti subjektivna niti objektivna, vec samo to-istina. Svaka ideja prezentovana bez dokaza moze biti odbacena bez dokaza. Takodje nema smisla dokazivati da nesto ne postoji. Nulta pozicija je da nesto ne postoji dok se ne prezentuju relevantni dokazi postojanja. Relevantnih dokaza nema, nikakvih dokaza nema, jer da ima ne bi ti bila potrebna vjera vec znanje. Tako da "moja" istina cvrsto i samostalno stoji na svojim nagama. 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)