Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To dijete je stradalo ni krivo ni duzno pred ocima mnogih ljudi. Mogu li zaspati sve ove godine? Jesu li se zapitali,to dijete bi bilo zivo da su reagirali. Nek ih je sram i stid! Ja skocim ako neko povuce psa za rep a kamo li za nevino dijete. Smrt ovog momka je sramota za Sarajevo.
A šta je s Vedranom Puljićem, Mirzom Raščićem, Hrisom Selmanom? Njih ko yebe je li?
el-mehdi ubijena djeca Sarajeva su kolateralna šteta. Denisovo ubistvo je smak svijeta za balije dupeuvlakače. Kontaš haveru?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne hejtam ali zar je Denis Mrnjavac jedini ubijeni u Sarajevu za sve ove godine?
Ne hejtam ni ja ali kad je pregazena mislim da se zvala Hava na Alipasinom organizovani su mirni protesti ali kada je zgazena, cini mi se da se zvala Josipa kod AS marketa i majka 7 djece nije organizovano nista. Ne hejtamo jelda.
Nedavno je ubijen Mirza Raščić ni kriv ni dužan. Onaj narkoman Izoimao u planu drugog da ubije. I šta ćemo sad?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Dobro je da se čuje glas protiv sileđija. Dobro je da se promoviše ono "naše" Sarajevo, gdje je na udaru samo papak i to strenđer. Nije dobro da neko misli da je njegovo mrtvo dijete preče od tuđeg...ni denis,ni mirza, ni vedran, ni tanja ni ahmed ni zvonko ni senad ni sulejman, niko nije preči ni od koga. Dijete je dijete, a mrtvo je tuga za sve normalne...Neka im se Dobri Bog Jedini smiluje kad mi ljudi nismo...
Niko se ne prisjeća Denisa zbog toga što se tako zove, nego zbog borbe njegove majke da održi sjećanje na svoje jedino dijete, koje je mučki ubijeno dok su pasivni posmatrači okretali glavu na drugu stranu. Ko god misli drugačije ili nema dijete ili nikada ne bi trebao da ga ima.
OVE MOMKE SAM NEKO VEĆE NA HRT-u GLEDALA, VODITELJICA IH JE NAJAVILA KAO DA BOWIE DA NAJAVLJUJE. Mislim samo da je divan gest, i svaka čast na tome..
@united Ta "zenturaca" (usput sram te bilo) svoje jedino dijete ne moze vratit. Pojavljuje se da bi skrenula paznju na mnoge Denise kojim se isto moglo ili ce se desiti. Tacno,Denis je postao simbol neduzne zrtve na pogresnom mjestu i vremenu. I svaka joj cast sto se bar trudi da skrene pozornost i da se vise nikom ne dogodi slicno.
OVO SAMO GOVORI O PROCENTU NACIONALIZMA U NASOJ ZEMLJI, I ZASTO ONDA POLITICARE KRIVIT.
Uz duzno postovanje treba spomenuti sve od Denisa preko Amara,Mirze,Have,Josipe i svih onih cije su porodice nemarnoscu prije svega nakaradne drzave,policije,pravosudnog sistema i svih onih koje tudje rane ne bole jer misle da se to njima nikada nece dogoditi ostale bez najmilijih.Je li iiko od ovih sto snimaju spotove upitao porodice svih mucki ubijenih kako zive.Zasto im je jedna zrtva bitna a sve ostale nisu,sramota.
Ma svaka čast momci. Dosta vise seljačina sa Pinka, Hayata, ne vazno koje televizije, hoćemo promjene u svakom planu. Isprase mozak omladini. Bravoo
Sramota da postoji covjek koji ovakvim stvarima nalazi manu, pa ako nam ista treba to su ovakve stvari !
vidim da se napinješ tamo nekim minusima pa te pitam što je to Denis bolji od ostale djece i mladosti nedužno ubijene u Sarajevu?
Sto nekome smeta ako se momak izjasnjavao kao Hrvat a otac mu je bio musliman.
Predivno, pa ne znam dal je ikad nesto divnije radjeno. Sjajan osvrt i sjećanje, kako na Denisa tako na sav normalan svijet koji se pati i davi u ovom uzasu !
"Recite joj to, recite joj da je ljubav bol."..... Ovo je rečenica koja se može odnositi na svakoga od nas, i na milion pojava koje nas okružuju. Majka je tu samo simbolika, i ne radi se eksplicitno o Denisu, zato prekinite sa glupostima ko je Hrvat, ko nije, kome su održani protesti - kome nisu. Pustite ih bar da u smrti ne budu konstitutivni.
Nije loše...
ma bravoo !
Ima još mrtve ni krive ni dužne djece,Trošiti pare na oplakivanje nekoga tolike godine može biti ili iz gluposti ili iz političkih razloga tj. predstavljanja Sarajeva kao nesigurnog grada za katolike...Sarajevo jeste nesiguran grad ali za sve ljude