Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Legendarni su. Tekstovi VRH, Muzika VRH. ČESTITAM.
jest dobro bilo,jos se zbarilo,gotiva teska... ;D
Bio i uzivao Sula, svaka cast! Momci sviraju za 10
@creasy sto te to nema na forumu??? Bwhahahahaha
Bez Neleta sve džaba!
Htje-la si daa tvoje aktove, vidi barem polaaaaa svijeeeeetaaaaaaaaaaa :D
A jeste bilo lijepo. Kafica i slusaj a oni pod balkonom sviraju.
Da li neko moze ovom čovjeku da kaže osim imena nema nikakve veze za ZP u predratnom Sarajevu. Ovo ne da je loše, nego Brena i slatki greh vas vise natjeraju na provod !
Zavera ustaško-đihadska. Jes vas Sula smeta, yebao li vas Nele u dupe. Pa najbolje pjesme prijeratnog pušenja je napisao Sula, jadnici...
Hljeba nema, neka je igara.
Sejo mora biti ponosan. Tekst o koncertu Pušenja, a komentari odreda o Neletu. :D
"dr.nele" na aparatima hehhehehh
Komentari su vam fuj....Meni je Pusenje ok a Nele prekrizen, vidim mnogi i dalje o njemu pricaju.....
Nele Karajlic otac sarajeva
zdrav čovjek ima hiljade želja, a bolestan samo jednu da postane Zvezda Granda :)))))))))) otišlo je sve u PM, da je onaj sjedi malac iz begeša doveo ergelu pjevača (seljoberske muzike) bilo bi na koncertu 20000 ljudi (papanki i papaka), tako nam je i yebiga.
sad kad krenu nostalgicni i pateticni komentari :D
Jel bio naĆelnik?
dečko bez muda i časti ?
naĆelmnik priredio koncert! Narod ''zna'' da ce naĆelmnik trazit uslugu, ovo da ih udobrovolji...vrijeme ce pokazati sta ce 'iskat' !